Nejširší záběr gastropoložek na trhu, od skleničky po nerezový stůl a konvektomat

GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Správce:

Miroslav Málek
www.mmilenium.cz
www.velkoobchodgastro.cz
Zelené údolí 1024
460 06 Liberec 6
tel.: 602 286 940, 485 135 337, 728 173 763

mm@mmilenium.cz
info@velkoobchodgastro.cz

IČ: 44587104
DIČ: CZ6802182277

Místo podnikání: Zelené údolí 1024, Liberec 6, 460 06

Živnostenský list byl vydán Živnostenským úřadem Magistrátu města Liberce pod č. j. 06/ŽÚ/09847/01/F/SME ev. č. 350506-37221

Správce zpracovává pouze osobní údaje přiměřené účelu zpracování, a to jméno, příjmení, adresu, kontaktní údaje včetně telefonního čísla a e-mailu.
Tento výčet osobních údajů je pouze orientační a dle povahy smlouvy nebo rozsahu dohodnutých služeb poskytovaných ze strany správce se může lišit.

Osobní údaje jsou správcem zpracovávány pro účely šíření informací do médií, poskytování služeb souvisejících s plněním smluvních povinností,
vyúčtování a provádění úkonů s tím souvisejících, účetní a daňové účely, vymáhání pohledávek a pro ochranu oprávněných zájmů správce.

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy mezi Vámi a naší organizací
nebo pro provedení opatření před uzavřením takové smlouvy. Plnění smlouvy je také účelem zpracování Vašich osobních údajů.

K použití Vašich údajů k přímému marketingu (newsletter, obchodní sdělení) z naší strany dochází pouze na základě Vašeho souhlasu.

Za účelem efektivní reklamy užívá naše organizace cookies údaje o návštěvě webových stránek. Zpracování je možné pouze na základě Vašeho souhlasu s používáním příslušných cookies.

Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou ke splnění účelu a dále po dobu deseti let od opadnutí účelu a zákonného důvodu zpracování osobních údajů,
nevyplývá-li ze zákona či jiných předpis delší archivační lhůta.

V případě, že nesouhlasíte se zpracováním údajů, které jste správci poskytli nebo které správce zpracovává na základě jiného zdroje, kontaktujte prosím bezodkladně správce na e-mailové adrese mm@mmilenium.cz .

Své osobní údaje máte právo kdykoli zkontrolovat a požádat o informaci o jejich zpracování, příp. o jejich opravu, aktualizaci, vymazání nebo blokaci. V případě, že byste zjistili, že zpracování poskytnutých osobních údajů je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života (např. že zpracovávané údaje jsou nepřesné) nebo v rozporu se zákonem, můžete požádat správce o vysvětlení a odstranění takto vzniklého stavu.
Nebude-li Vaší žádosti vyhověno, máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tato pravidla jsou účinná od 25. 5. 2018